Pasiuni,zic.

Imagine 

Fiecare dintre noi are o pasiune ciudățică. Recunoașteeee 😀 Am avut zilele trecute o discuție cu un amic și mi-a zis că pasiunea mea pentru arta fotografică erotică i se pare o chestie foarte neobișnuită la o femeie. You don’t say? Șiiiii… problema unde e? Pe lângă un comentariu foarte mediocru, „O să ieși cu viitorul tău iubit la agățat? Hăhăhă”. Mdeah. Se spune că în fiecare dintre noi, femeie sau bărbat, există un sâmbure de bisexualitate. Așa o fi. Da’ eu mă țin bine de colecția mea. Here’s a peak 😀

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

 

Reclame

9 gânduri despre &8222;Pasiuni,zic.&8221;

 1. Şi eu am o mare pasiune pentru arta fotografică erotică. Şi mereu le zic iubiţilor mei că vânăm împreună, dacă vor. Adevărul e că am destui prieteni băieţi şi mereu ne uităm după fete împreună şi admirăm. Eu îmi recunosc partea bisexuală, doar că nu am încercat mai mult de săruturi cu fete, până acum. Dar e trecut pe lista mentală de fantezii mai mult de atât… Am o colecţie impresionantă de poze prin PC, din păcate nu-s făcut de mine. Caută fotografii de Ellen von Unwerth, e specialistă în arta fotografică erotică feminină, îi ador stilul.

  Apreciază

 2. Frumoasa pasiune, pozele cu nuditate partiala sunt to timpul mai frumoase decat cele cu zoom in …

  „un sâmbure de bisexualitate” – aaa NU 🙂

  Apreciază

 3. Si eu zic ca nu. Zic ca vezi sexi si iti place sexi pentru ca ai ochi pentru sexi, si resurse ca sa fii sexi…intr-un fel. Prea mult sexi. Ideea e ca poate te atrage ceea ce intr-un fel ai vrea pentru tine. Nu e anormal. E si asta arta. Nu inseamna ca esti bi ca sa-ti placa niste poze nude, sincer.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s