Femei. E plină lumea de nebune.

image

Citeam un articol de-al Adolfinei azi, „3 inepții ale femeilor” și m-am amuzat copios. Numai 3? Măcar de ar fi numai atâtea. Cică femeile se înțeleg între ele și de aia se urăsc. Și pe bună dreptate. Femeile nu ştiu ce vor, în general. Şi in cazul în care știu ce vor şi mai şi obțin, se plictisesc şi vor altceva. O fi natura umană. Da’ mă uit câteodată în jurul meu şi mă minunez de unele din reprezentantele sexului (cică) frumos. De ce vă comportați ca niște maimuțe, mă? Și dacă, apoi, un bărbat nu vă respectă, îl faceți dobitoc needucat. Eu, ca să fiu sinceră, am încetat de mult să judec bărbații care susțin că suntem toate la fel. Păi da, bă, normal că o să spună asta. Nu mai știți cum să atrageți respectul unui bărbat, şi nu doar atenția. Că aia e ușor de obținut dacă ești corectă din punct de vedere anatomic. Mai mult nici nu e nevoie…
Învățați să fiți femei și abia apoi ridicați pretenții la un bărbat adevărat. Că băieței în căutare de procreere se găsesc pe toate drumurile.

Pe Adolfina o găsiți aici.

13 gânduri despre &8222;Femei. E plină lumea de nebune.&8221;

    1. De ce compari mere cu portocale? Nu vorbeam de fetite din astea pe care le prosesti cu o bomboana. Daca o vezi pe una din astea doua si apoi spui ca suntem toate la fel, ma simt jignita.

      Apreciază

  1. Asta am zis, ca astea 2 sunt doar exemple. Dar eu, de ani de zile incoace, am vazut poate sute de mii de astfel de exemple. Cate or fi oare cele pe care nu le-am vazut eu ? La stiri despre minore, gasesti doar faptul ca toate se prostitueaza sau se pozeaza nud. In Europa suntem pe PRIMUL LOC la nr de curve. Si tu mai zici ca nu-s toate la fel ?! Hai ca ma faci sa rad…

    Apreciază

      1. Nu am nici cea mai mica intentie sa te contrazic. Unii sunt prea incuiati sa le schimbi parerile. Dar o data ce am scris articolul de mai sus, nu ma regasesc printre maimutele astea.

        Apreciază

      1. Pe facebook. Mai are rost sa intrebi unde ?! Acolo e site porno deja si tu ma mai intrebi asta ? Ele isi pun astfel de poze, nu le fac eu, cu siguranta. Stie toata Europa ca romancele sunt cele mai „usoare” femei.

        Apreciază

      2. Asa ca, nu inteleg de ce vrei sa spui ca nu toate sunt asa. Pai unde sunt alea normale ? Ca nici pe strada, nici pe net, nu vezi altfel de fete decat de tipul asta.

        Apreciază

  2. Hai fii serioasa…. Crezi ca sunt prost ? Stim cu totii ca generatia noua sta extrem de prost la a intelege ce inseamna decenta, bun-simt sau moralitate. Este un flagel, o „boala” a acesteia, narcisismul si dorinta obsesiva de atentie. In acest cadru, vrei tu sa imi spui ca exista si femei neatinse de obsesia pentru propriul fizic, de credinta ca sunt niste zeitati, asa cum se cred majoritatea ratatelor astea tinere ?

    Apreciază

    1. Da, prietene, mai sunt. Generatia noua e…ratata. Asta nu inseamna ca toate femeile intra in aceeasi categorie. Mai sunt femei cu un set de principii si respect de sine. A nu se confunda cu acea credinta ca sunt zeitati, asa cum spui tu.

      Apreciază

Lasă un comentariu