Dezgust

image

Oamenii sunt într-adevăr de căcat. Scuzați limbajul, dar alt epitet nu mi-a trecut prin cap. Câtă ipocrizie şi falsitate. Dați, bă, la actorie, măcar faceți și un ban din chestia asta. Toată lumea e victimă, toți sunt perfecți și se simt în măsură să judece. Și când vine rândul lor să fie judecați, se simt ofensați până în măduva oaselor. Mi-e scârbă de mulți oameni din jurul meu. Mă dezgustă și am ajuns la capătul toleranței. Get the fuck out of my life.

12 gânduri despre &8222;Dezgust&8221;

  1. Din pacate stiu pe pielea mea cum e, iar atunci cand esti tu cel bagat in subiect cu atat mai greu sa iesi, e foarte usor din afara sa dai sfaturi nefiind implicat direct. Insa incerc sa iti dau putere, curaj, se poate sa stii, se poate, trebuie sa ai incredere in tine ca vei reusi 😉

    Apreciat de 1 persoană

  2. Din pacate sau din fericire , toti trecem prin asta (am spus din fericire pentru ca avem multe de invatat de la oameni rai, prosti, falsi etc). O zi minunata sa ai!

    Apreciază

  3. Iar răul din oameni te va frapa și dezgustul provocat de ei îți va îngusta sufletul și îți va stinge lumina, ucigând-o puțin câte puțin, atunci ce ai vrut tu să devii când erai mică și de ce pietre inutile te împiedici. La fel cum ai spus și tu despre mine, ai un suflet frumos.

    Apreciază

Lasă un comentariu